onsdag 15 april 2009

vi upptäcker en ny värld det finns syskon och en mamma


Valparna börjar så smått att leka och bita i varandra

En del av Springer valparna har nu öppnat nästan hela
hela ögonen och börjar utforska världen.
De går om kring och skäller och undersöker hur lådan ser ut.
.
De sitter och tittar vart de ska gå, men kan backa
baklänges ibland när de går in i lådkanten.

Två av hanarna har börjat testa om mamma går att bita i , Leas tålamod är stort men ibland tar hon nosen och puttat till dem... om de är för busiga och bits i öron och nos.

"Jag vill att du leker med mig!!"

"Hallå mamma inte sova nu...."

"Sluta bitas din lilla busunge...ge dig någon gång!"

"Jag älskar dig mamma puss på dig i örat!"

"Du är bäst!!"

Fieldisarna växer de också..
..
"Lea gosar med två söta pepparkaks flickor"
Lilla Ella började öppna sina ögon först och fick en liten svullnad vid ena ögat och det rann ut lite kladd, det börjar försvinna nu när ögon springan blivit större och Christina fixade ögonsalva försäkerhets skull, jag stöd matar fortfarande henne några gånger /dag då de stora valparna tar för sig vid spenarna och hon lättare släpper taget, men hon är pigg allert med mycket envishet hon visar väldigt tydligt vad hon vill. De övriga tre är väldigt jämna och fina.


Ella suger fint på nappflaskan , hon mjölktrampar
till och med på flaskan .

Susanne och Ella

5 kommentarer:

 1. Man blir varm i hjärtat när man ser bilderna och särskilt den med lilla Ella som får nappflaskan!! :)

  SvaraRadera
 2. Vilka underbara puppis bilder ! Håller med Madelene man blir alldeles varm i hjärtat av de små och över Leas o eran insats att hjälpa dem :0)
  Gosa med sötnosarna från mig.

  SvaraRadera
 3. Många fina bilder på Lea och valparna! Ella ser ut att ha aptit med extra mål i nappflaska:) LEa verkar ha fullt upp med sina fina valpar och ta hand om dem på bästa sätt. Ni har verkligen ställt upp för Sandra och hennes valpar så att det skall bli så bra som möjligt för dem. Tack!
  /Elin o Fielden Fixa

  SvaraRadera
 4. De är alldeles underbara, de små gose-valparna! Jättefina foton på dem allesammans och så rart på dig, Susanne, matande lilla Ella! Vad härligt att alla äter, växer och utvecklas! Det går åt rätt håll nu med mamma Sandra också. Hon är trött men får sakta igen krafterna och aptiten. Husse är hemma och pysslar om henne med mat, vila, frisk luft och mycket kärlek! Tack är inte nog för att beskriva hur mycket vi uppskattar allas er insats i detta drama!!! Ha en bra fortsättning på dagen! Kram från mig, husse o nallegäng i Trosa!

  SvaraRadera
 5. Härliga bilder!!
  Kan bara instämma med övriga inlägg, bilden på dig matandes den lilla "pepparkaks-valpen" är underbar!! Förstår Lena och Reines glädje över er hjälp... ni är verkligen toppen!!

  Önskar er en trevlig helg
  //Vårhälsningar Lena, Atlaz och Ginger

  SvaraRadera